Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david benoit Songtekst: don t know why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david benoit - don t know why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t know why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david benoit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david benoit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t know why .

Origineel

I waited 'till I saw the sun I don't know why I didn'te I left you by the house of fun I don't know why I didn'te I don't know why I didn'te When I saw the break of day I wished that I could fly away Instead of kneeling in the sand Catching teardrops in my hand My heart is drenched in wine But you'll be on my mind Forever Out across the endless sea I would die in ecstasy But I'll be a bag of bones Driving down the road alone My heart is drenched in wine But you'll be on my mind Forever Something has to make you run I don't know why I didn'te I feel as empty as a drum I don't know why I didn'te I don't know why I didn'te I don't know why I didn'te

 

Vertaling

Ik wachtte tot ik de zon zag Ik weet niet waarom ik dat niet deed Ik verliet je bij het huis van plezier Ik weet niet waarom ik dat niet deed Ik weet niet waarom ik dat niet deed Toen ik het aanbreken van de dag zag Ik wou dat ik weg kon vliegen In plaats van in het zand te knielen Tranen in mijn hand vangen Mijn hart is doordrenkt van wijn Maar je zit in mijn gedachten Voor altijd Over de eindeloze zee Ik zou in extase sterven Maar ik zal een zak botten zijn Alleen over de weg rijden Mijn hart is doordrenkt van wijn Maar je zit in mijn gedachten Voor altijd Iets moet je laten rennen Ik weet niet waarom ik dat niet deed Ik voel me zo leeg als een trommel Ik weet niet waarom ik dat niet deed Ik weet niet waarom ik dat niet deed Ik weet niet waarom ik dat niet deed