Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: 5 15 the angels have gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - 5 15 the angels have gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 5 15 the angels have gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 5 15 the angels have gone .

Origineel

5:15 I'm changing trains This little town Let me down This foreign rain Brings me down 5:15 Train overdue Angels have gone No ticket I'm jumping tracks I'm changing towns We never talk anymore Forever I will adore you 5:15 All of my life Angels have gone I'm changing trains Angels like them Thin on the ground All of my life All legs and wings Strange sandy eyes 5:15 Train overdue Angels have gone We never talk anymore Forever I will adore you Cold station All of my life Forever I'm out here forever

 

Vertaling

5:15 Ik stap over. Deze kleine stad laat me in de steek Deze vreemde regen Brengt me naar beneden 5:15 Trein te laat Engelen zijn weg Geen kaartje I'm jumping tracks Ik verander van stad We praten nooit meer Voor altijd zal ik je aanbidden 5:15 Heel mijn leven Engelen zijn weg I'm changing trains Engelen zoals zij Dun op de grond Heel mijn leven Alle benen en vleugels Vreemde zandkleurige ogen 5:15 Train overdue Angels have gone We praten nooit meer Forever I will adore you Koud station Heel mijn leven Voor altijd ben ik hier