Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals days .

Origineel

Hold me tight. Keep me cool. Going mad. Don't know what to do. Do I need a friend?. Well, I need one now. All the days of my life. All the days of my life. All the days I owe you. All I've done. I've done for me. All you gave. You gave for free. I gave nothing in return. And there's little left of me. All the days of my life. All the days of my life. All the days I owe you. In red-eyed pain I'm knocking on your door again. My crazy brain in tangles. Pleading for your gentle voice. Those storms keep pounding through my head and heart. I pray you'll soothe my sorry soul. All the days of my life. All the days of my life. All the days I owe you. All the days of my life. All the days of my life. All the days I owe you. All the days of my life. All the days of my life.

 

Vertaling

Hou me stevig vast. Hou me koel. Ik word gek. Ik weet niet wat ik moet doen. Heb ik een vriend nodig? Wel, ik heb er nu een nodig. Alle dagen van mijn leven. Al de dagen van mijn leven. Al de dagen die ik je schuldig ben. Alles wat ik gedaan heb. Ik heb voor mezelf gedaan. Alles wat je gaf. Je gaf het gratis. Ik gaf er niets voor terug. En er is weinig van mij over. Al de dagen van mijn leven. Alle dagen van mijn leven. Alle dagen die ik je schuldig ben. Met rode ogen van pijn klop ik weer op je deur. Mijn gekke hersenen in de war. Smekend om uw zachte stem. Die stormen blijven door mijn hoofd en hart razen. Ik bid dat U mijn ziel zult kalmeren. Alle dagen van mijn leven. Al de dagen van mijn leven. Al de dagen die ik U schuldig ben. Alle dagen van mijn leven. Al de dagen van mijn leven. Alle dagen die ik je verschuldigd ben. Alle dagen van mijn leven. Alle dagen van mijn leven.