Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: i can’t read

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - i can’t read ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t read? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t read .

Origineel

I can't read and I can't write down I don't know a book from countdown I don't care which shadow gets me All I've got is someone's face Money goes to money heaven Bodies go to body hell I just cough, catch the chase Switch the channel watch the police car I can't read shit anymore I just sit back and ignore Cause I just can't get it right, can't get it right I can't read shit I can't read shit Oh When you see a famous smile No matter where you run your mile To be right in that photograph Andy where's my fifteen minutes I said Yeah I can't read shit anymore I just can't read shit anymore No matter I just can't get it right I can't reach it I can't reach it No No Uh Uh Uh

 

Vertaling

Ik kan niet lezen en ik kan niet opschrijven Ik ken het verschil niet tussen een boek en aftellen Het kan me niet schelen welke schaduw me krijgt Alles wat ik heb is iemands gezicht Geld gaat naar de geldhemel Lichamen gaan naar de hel Ik hoest gewoon, vang de achtervolging Switch the channel watch the police car Ik kan niets meer lezen Ik leun achterover en negeer Cause I just can't get it right, can't get it right Ik kan geen shit lezen, ik kan geen shit lezen Oh When you see a famous smile Het maakt niet uit waar je je mijl loopt Om op die foto te staan Andy, waar zijn mijn vijftien minuten? zei ik Ja Ik kan geen onzin meer lezen Ik kan gewoon geen shit meer lezen Het maakt niet uit, ik kan het gewoon niet goed krijgen Ik kan er niet bij Ik kan er niet bij. Geen Nee Uh Uh Uh