Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: i keep forgettin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - i keep forgettin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i keep forgettin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i keep forgettin’ .

Origineel

I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't want me no more I keep forgetting that you told me that you Didn't want me around any more But these stupid old feet Just head for your street Like they've done so many times before And this stuborn old fist On the end of my wrist Keeps a knocking on your front door I keep forgetting you don't love me no more I keep forgetting you don't want me no more I keep forgetting bout those heartbreaking nights And those heartbreaking things That you said Though I know in my heart We're drifting apart I can't believe that our love is dead Though it's plain as can be That you're finished with me I just can't get it through my head Keep forgetting you don't love me no more Keep forgetting you don't want me no more Though I know in my heart We're drifting apart I can't believe that our love is dead Though it's plain as can be That you're finished with me I just can't get it through my head Keep forgetting you don't love me no more Keep forgetting you don't want me no more Keep forgetting you don't want me no more Keep forgetting you don't want me no more Keep forgetting you don't want me no more

 

Vertaling

Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Ik vergeet steeds dat je me niet meer wilt Ik vergeet steeds dat je me vertelde dat je me niet meer in de buurt wilde hebben Maar deze stomme oude voeten gaan gewoon naar jouw straat Zoals ze al zo vaak gedaan hebben En deze koppige oude vuist Op het einde van mijn pols Blijft kloppen op je voordeur Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt. Ik vergeet steeds dat je me niet meer wilt I keep forgetting about those heartbreaking nights En die hartverscheurende dingen die je zei Hoewel ik in mijn hart weet dat we uit elkaar groeien Ik kan niet geloven dat onze liefde dood is Hoewel het zo duidelijk is als maar kan Dat je klaar met me bent Ik kan het maar niet door mijn hoofd krijgen Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Vergeten dat je me niet meer wilt Hoewel ik in mijn hart weet dat we uit elkaar groeien Ik kan niet geloven dat onze liefde dood is Hoewel het zo duidelijk is als maar kan Dat je klaar met me bent Ik kan het maar niet door mijn hoofd krijgen Ik vergeet steeds dat je niet meer van me houdt Vergeten dat je me niet meer wilt Vergeet dat je me niet meer wilt Vergeet steeds dat je me niet meer wilt Blijf vergeten dat je me niet meer wilt