Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: in the heat of the morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - in the heat of the morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the heat of the morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the heat of the morning .

Origineel

The blazing sunset in your eyes will tantalize. Every man who looks your way. I watched them sink before your gaze. Seniorita sway. Dance with me before their frozen eyes. I'm so much in love. Like a little soldier catching butterflies. No man loved like I love you. Wouldn't you like to love me too. In the heat of the morning. In the shadow I'll clip your wings. And I'll tell you I love you. In the heat of the morning. I'll tie a knot in rainbow's end, organise the breeze. Light my candle from the sun. I'll give you daylight for a friend. I'll do all of these. I'll prove that it can be done, oh, I'm so much in love. Like the ragged boy who races with the wind. No man loved like I love you. Wouldn't you like to love me too. In the heat of the morning. In the shadow I'll clip your wings. And I'll tell you I love you. In the heat of the morning. In the heat of the morning. In the shadow I'll clip your wings. And I'll tell you I love you. In the heat of the morning. Oh yeah, all day, all the way.

 

Vertaling

De brandende zonsondergang in je ogen zal prikkelen. Iedere man die jouw kant op kijkt. Ik zag ze zinken voor je blik. Seniorita zwaaien. Dans met mij voor hun bevroren ogen. Ik ben zo verliefd. Als een soldaatje dat vlinders vangt. Geen man hield van mij zoals ik van jou hou. Zou jij ook niet van mij willen houden. In de hitte van de morgen. In de schaduw zal ik je vleugels knippen. En ik zal je zeggen dat ik van je hou. In het heetst van de morgen. Ik zal een knoop leggen in het einde van de regenboog, de bries organiseren. Steek mijn kaars aan van de zon. Ik zal je daglicht geven voor een vriend. Ik zal dit allemaal doen. Ik zal bewijzen dat het kan, oh, ik ben zo verliefd. Zoals de haveloze jongen die raast met de wind. Geen man heeft liefgehad zoals ik van jou hou. Zou jij ook niet van mij willen houden. In de hitte van de morgen. In de schaduw zal ik je vleugels knippen. En ik zal je zeggen dat ik van je hou. In de hitte van de morgen. In de hitte van de morgen. In de schaduw zal ik je vleugels knippen. En ik zal je zeggen dat ik van je hou. In de hitte van de morgen. Oh ja, de hele dag, de hele weg.