Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: maguc dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - maguc dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maguc dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maguc dance .

Origineel

you remind me of the babe what babe? the babe with the power what power? the power of voodoo who do? you do do what? remind me of the babe i saw my baby crying hard as babe could cry what could i do? my baby's love had gone and left my baby blue nobody new what kind of magic spell to use? slimy tails, or puppy dog tails thunder or lightning and baby said dance magic dance dance magic dance put that babies spell on me jump magic jump jump magic jump put that magic jump on me slap that baby if he screams i saw my baby trying hard as babe could try what could i do my baby's fun had gone and left my baby blue knowbody new what kind of magic spell to use? slimy tails, or puppy dog tails thunder or lightning and baby said dance magic dance dance magic dance put that babies spell on me jump magic jump jump magic jump put that magic jump on me slap that baby if he screams dance magic dance dance magic dance dance magic dance dance magic dance jump magic jump jump magic jump jump magic jump jump magic jump put that magic jump on me slap that baby if he screams you remind me of the babe what babe? the babe with the power what power? the power of voodoo who do? you do do what? remind me of the babe dance magic dance oo oo oo dance magic dance oo oo oo dance the magic dance the magic oo oo oo what kind of magic spell to use? slimy tails, or puppy dog tails thunder or lightning something frightning

 

Vertaling

Je doet me denken aan de babe. Welke babe? De babe met de kracht. Welke kracht? De kracht van voodoo. Wie doet dat? Jij. Wat doen? Herinner me aan de babe. Ik zag mijn baby. huilen zo hard als een baby kon huilen. Wat kon ik doen? De liefde van mijn baby was verdwenen. en liet mijn baby blauw achter. Niemand wist het. Wat voor toverspreuk moest ik gebruiken? Slijmerige staarten, of puppy staarten. donder of bliksem en de baby zei. dans magische dans dans magische dans betover mij met die baby's spreuk spring magisch spring spring magic jump put that magic jump on me sla die baby als hij schreeuwt Ik zag mijn baby hard proberen als een babe maar kan. Wat kon ik doen? mijn baby's plezier was verdwenen en liet mijn baby blauw achter. Weet iemand het? wat voor magische spreuk ik moet gebruiken? Slijmerige staarten, of puppy staarten. donder of bliksem and baby said dans magische dans dans magische dans betover mij met die baby's spreuk spring magisch spring spring magic jump put that magic jump on me sla die baby als hij schreeuwt dance magic dance dance magic dance dance magic dance dance magic dance spring magic spring spring magic jump spring magic jump spring magic jump put that magic jump on me sla die baby als hij schreeuwt you Herinner me aan de babe. Welke babe? De babe met de macht. Welke kracht? De kracht van voodoo. Wie doet dat? Jij. Wat doen? remind me of the babe dans magie dans oo oo oo dance magic dance oo oo oo dance the magic dans de magie oo oo oo wat voor magische spreuk moet ik gebruiken? slijmerige staarten, of puppystaarten donder of bliksem iets beangstigends