Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: moonage daydream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - moonage daydream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moonage daydream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moonage daydream .

Origineel

I'm an alligator, I'm a mama-papa coming for you I'm the space invader, I'll be a rock 'n' rollin' bitch for you Keep your mouth shut, you're squawking like a pink monkey bird And I'm busting up my brains for the words Keep your 'lectric eye on me babe Put your ray gun to my head Press your space face close to mine, love Freak out in a moonage daydream oh yeah Don't fake it baby, lay the real thing on me The church of man, love, is such a holy place to be Make me baby, make me know you really care Make me jump into the air Keep your 'lectric eye on me babe Put your ray gun to my head Press your space face close to mine, love Freak out in a moonage daydream oh yeah Keep your 'lectric eye on me babe Put your ray gun to my head Press your space face close to mine, love Freak out in a moonage daydream oh yeah Keep your 'lectric eye on me babe Put your ray gun to my head Press your space face close to mine, love Freak out in a moonage daydream oh yeah Freak out, far out, in out

 

Vertaling

I'm an alligator, I'm a mama-papa coming for you Ik ben de ruimte indringer, Ik zal een rock 'n' rollin' teef voor je zijn Hou je mond dicht, je krijst als een roze apenvogel En ik breek mijn hersens uit voor de woorden Hou je 'lectric eye on me babe Zet je ray gun tegen mijn hoofd Druk je ruimtegezicht dicht tegen de mijne, liefje Freak out in a moonage daydream oh yeah Doe niet alsof baby, leg het echte ding op mij De kerk van de mens, liefde, is zo'n heilige plaats om te zijn Maak me baby, laat me weten dat je echt om me geeft Laat me in de lucht springen Hou je lectrisch oog op mij, schat Zet je straalpistool tegen mijn hoofd Druk je ruimtegezicht dicht tegen de mijne, liefje Freak out in a moonage daydream oh yeah Hou je 'lectric eye on me babe Zet je straalpistool op mijn hoofd Druk je ruimtegezicht dicht tegen de mijne, liefje Freak out in a moonage daydream oh yeah Hou je 'lectric eye on me babe Zet je straalpistool op mijn hoofd Druk je ruimtegezicht dicht tegen de mijne, liefje Freak out in a moonage daydream oh yeah Freak out, far out, in out