Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: much too much

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - much too much ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van much too much? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals much too much .

Origineel

[Intro] Much too much to bear [Verse 1] Your love is hard and fast Your love will always last If it's you I need I've got to pay the levy Got to pay Because your love's too heavy on me [Chorus] And it's much too much to bear [Verse 2] If I ever leave you darling I hope you see That I really love you But your love's too heavy on me [Chorus] [Verse 3] When I make love to you Do all the things you want me to do You never think of me Always cry a bevy Bevy of tears Because your love's too heavy on me [Chorus] [Verse 4] There was a time I could give all I had to you But my enthusiasm waned and I can't bear the pain Of doing what I don't want to do [Chorus] [Verse 5] Your love is hard and fast Your love will always last If it's you I need I've got to pay the levy Got to pay Because your love's too heavy on me [Chorus]

 

Vertaling

[Intro] Veel te veel om te dragen [Verse 1] Jouw liefde is hard en snel Jouw liefde zal altijd duren Als jij het bent die ik nodig heb I've got to pay the levy Got to pay Want jouw liefde is te zwaar voor mij [refrein] And it's much too much to bear [Vers 2] If I ever leave you darling hoop ik dat je ziet Dat ik echt van je hou Maar jouw liefde is te zwaar voor mij [refrein] [Vers 3] Als ik de liefde met je bedrijf Doe ik alles wat jij wilt dat ik doe Denk je nooit aan mij Huil altijd een vloed van tranen Een stortvloed van tranen Omdat jouw liefde te zwaar voor me is [Chorus] [Vers 4] Er was een tijd dat ik alles wat ik had aan jou kon geven Maar mijn enthousiasme is afgenomen en ik kan de pijn niet verdragen Van doen wat ik niet wil doen [Chorus] [Vers 5] Jouw liefde is hard en snel Jouw liefde zal altijd duren If it's you I need I've got to pay the levy Got to pay Want jouw liefde is te zwaar voor mij [Chorus]