Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: wild is the wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - wild is the wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wild is the wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wild is the wind .

Origineel

Love me, love me, love me, love me, say you do. Let me fly away with you. For my love is like the wind. and wild is the wind. Wild is the wind. Give me more than one caress. satisfy this hungriness. Let the wind blow through your heart. For wild is the wind, wild is the wind. You touch me. I hear the sound of mandolins. You kiss me. With your kiss my life begins. You're spring to me, all things to me. Don't you know, you're life itself!. Like the leaf clings to the tree. Oh, my darling, cling to me. For we're like creatures of the wind. And wild is the wind. Wild is the wind. You touch me. I hear the sound of mandolins. You kiss me. With your kiss my life begins. You're spring to me, all things to me. Don't you know, you're life itself!. Like the leaf clings to the tree. Oh, my darling, cling to me. For we're like creatures in the wind. and wild is the wind. Wild is the wind. Wild is the wind. Wild is the wind

 

Vertaling

Hou van me, hou van me, hou van me, zeg dat je dat doet. Laat me met je wegvliegen. Want mijn liefde is als de wind. en wild is de wind. Wild is de wind. Geef me meer dan een streling. Stil deze honger. Laat de wind door je hart waaien. Want wild is de wind, wild is de wind. Je raakt me aan. Ik hoor het geluid van mandolines. Je kust me. Met jouw kus begint mijn leven. Je bent de lente voor mij, alles voor mij. Weet je dat niet, je bent het leven zelf!. Zoals het blad zich vastklampt aan de boom. Oh, mijn lieveling, klamp je aan mij vast. Want wij zijn als schepsels van de wind. En wild is de wind. Wild is de wind. Je raakt me aan. Ik hoor het geluid van mandolines. Je kust me. Met jouw kus begint mijn leven. Je bent de lente voor mij, alles voor mij. Weet je dat niet, je bent het leven zelf!. Zoals het blad zich vastklampt aan de boom. Oh, mijn lieveling, klamp je aan mij vast. Want wij zijn als schepsels in de wind. en wild is de wind. Wild is de wind. Wild is de wind. Wild is de wind