Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david bowie Songtekst: you can't talk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david bowie - you can't talk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can't talk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david bowie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david bowie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can't talk .

Origineel

Hoo. Beauty shrieks "Beast in booties". Coming home so lay the table. Look at you calling shots. Call you over under out. I was under, backwards, forwards. Holding hands in the dark. Kissing some, kissing cousins. Kissing this in cover. Kissing cousins, kissing that. Over under out. Over under out. You can't talk. You can't see me drowning. You can't talk. I don't see you swimming. You can't talk. You want go your way. You can't talk. I know you don't love me. Look at this heart's a poppin'. Guess it's over. Crazy action mine's a breakin'. Guess it's over. (Here we go). You can't talk. You can't see me drowning. You can't talk. I don't see you swimming. You can't talk. You want go your way. You can't talk. I know you don't love me. Ha ha ha ah. Ah here we go. Beauty shrieks 'Beast in booties'. Coming home so lay the table. Ah look at you calling shots. Call you over under out. You can't talk. You can't see me drowning. You can't talk. I don't see you swimming. You can't talk. You want go your way. You can't talk. I know you don't love me. You can't talk. You can't see me drowning. You can't talk. I don't see you swimming. You can't talk. You want go your way. You can't talk. I know you don't love me. You can't talk. You can't talk. I know you don't love me. You can't talk. You can't talk.

 

Vertaling

Hoo. Schoonheid schreeuwt "Beest in laarsjes". Kom naar huis, dus dek de tafel. Kijk hoe jij de lakens uitdeelt. Bel je over onder uit. Ik was onder, naar achteren, naar voren. Handen vasthouden in het donker. Kussen sommige, kussen neven. Zoenen dit in dekking. Neven en nichten kussen, dat kussen. Over onder uit. Over en uit. Je kunt niet praten. Je kan me niet zien verdrinken. Jij kunt niet praten. Ik zie je niet zwemmen. Je kunt niet praten. Je wilt je eigen weg gaan. Je kunt niet praten. Ik weet dat je niet van me houdt. Kijk naar dit hart. Ik denk dat het voorbij is. Gekke actie van mij breekt. Ik denk dat het voorbij is. (Hier gaan we). Je kunt niet praten. Je kan me niet zien verdrinken. Jij kunt niet praten. Ik zie je niet zwemmen. Je kunt niet praten. Je wilt je eigen weg gaan. Je kunt niet praten. Ik weet dat je niet van me houdt. Ha ha ha ah. Ah hier gaan we. Schoonheid schreeuwt 'Beest in laarsjes'. Ik kom thuis, dus dek de tafel. Kijk hoe jij de baas speelt. Roep je over onder uit. Je kan niet praten. Je kan me niet zien verdrinken. Jij kan niet praten. Ik zie je niet zwemmen. Je kunt niet praten. Je wilt je eigen weg gaan. Je kunt niet praten. Ik weet dat je niet van me houdt. Je kunt niet praten. Je ziet me niet verdrinken. Je kunt niet praten. Ik zie je niet zwemmen. Je kunt niet praten. Je wilt je eigen weg gaan. Je kunt niet praten. Ik weet dat je niet van me houdt. Je kunt niet praten. Je kunt niet praten. Ik weet dat je niet van me houdt. Je kunt niet praten. Je kunt niet praten.