Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david crosby Songtekst: rock me on the water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david crosby - rock me on the water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock me on the water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock me on the water .

Origineel

Oh people, look around you The signs are everywhere You've left it for somebody other than you To be the one to care You're lost inside your houses There's no time to find you now Your walls are burning And your towers are turning I'm going to leave you here And try to get down to the sea somehow The road is filled with homeless souls Every woman, child and man Who have no idea where they will go But they'll help you if they can Now everyone must have some thought That's going to pull them through somehow Well the fires are raging hotter and hotter But the sisters of the sun are going To rock me on the water now Rock me on the water Sister will you soothe my fevered brow Rock me on the water I'll get down to the sea somehow Oh people, look among you It's there your hope must lie There's a sea bird above you Gliding in one place like Jesus in the sky We all must do the best we can And then hang on to that Gospel plow When my life is over, I'm going To stand before the Father But the sisters of the sun are going To rock me on the water now

 

Vertaling

Oh mensen, kijk om je heen De tekenen zijn overal Je hebt het aan iemand anders dan jezelf overgelaten Om degene te zijn die om je geeft Je bent verloren in je huizen Er is geen tijd om je nu te vinden Je muren staan in brand En je torens draaien Ik ga je hier achterlaten En probeer op een of andere manier naar de zee te gaan De weg is gevuld met dakloze zielen Elke vrouw, kind en man Die geen idee hebben waar ze heen gaan Maar ze zullen je helpen als ze kunnen Nu moet iedereen een gedachte hebben dat hen er op een of andere manier doorheen zal slepen Nou, de branden woeden heter en heter. Maar de zusters van de zon gaan me nu wiegen op het water Schommel me op het water Zuster wil je mijn koortsige voorhoofd kalmeren Schommel me op het water Ik zal op een of andere manier naar de zee gaan Oh mensen, kijk onder jullie Daar moet jullie hoop liggen Er is een zeevogel boven jullie Zwevend op één plaats zoals Jezus in de lucht We moeten allemaal doen wat we kunnen En ons dan vastklampen aan die evangelieploeg Als mijn leven voorbij is, ga ik voor de Vader staan Maar de zusters van de zon gaan me nu wiegen op het water