Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david gahan Songtekst: black and blue again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david gahan - black and blue again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black and blue again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david gahan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david gahan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black and blue again .

Origineel

I'm back in the room with the two way door I don't know where it is sure been there before The thoughts in my head I just can't describe They're too insane all outside All my apologies have been used up All my words are not enough I'm asking you on my knees Look inside me I'm black and blue again Black and blue again Do you remember we were such good friends Now we're back in the ring fighting again The taste that's in my mouth you see It's not very nice screaming at you There's tears in your eyes I'm not very nice You see I'm not very nice You said I'm not very nice You know I'm not very nice

 

Vertaling

Ik ben terug in de kamer met de bidirectionele deur Ik weet niet waar het zeker eerder is geweest De gedachten in mijn hoofd kan ik gewoon niet beschrijven Ze zijn buiten allemaal te gek Al mijn excuses zijn opgebruikt Al mijn woorden zijn niet genoeg Ik vraag je op mijn knieën Kijk in mij, ik ben weer zwart en blauw Weer zwart en blauw Weet je nog dat we zulke goede vrienden waren Nu zijn we weer in de ring aan het vechten De smaak die in mijn mond zit, zie je Het is niet erg leuk om tegen je te schreeuwen Er zitten tranen in je ogen Ik ben niet erg aardig Zie je, ik ben niet erg aardig Je zei dat ik niet erg aardig ben Je weet dat ik niet erg aardig ben