Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david gahan Songtekst: saw something

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david gahan - saw something ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van saw something? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david gahan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david gahan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals saw something .

Origineel

After the storm had passed I wondered how long The break in the clouds would last I saw something in your eyes, I'm sure Baby, I saw it Something in your eyes I wanted it for myself I sit and I wait and I stare Still wishing for a divine intervention To lift me from my chair I saw something in your eyes, I'm sure Baby, I saw it Something in your eyes I saw something in your eyes, I'm sure Baby, I saw it It was something in your eyes I wanted it for myself You and I havee so far We've reached beyond the farthest star Time and time and time again I want you back, you were a friend We can't pretend I saw something in your eyes, I'm sure Baby, I saw it Something in your eyes I wanted it for myself

 

Vertaling

Nadat de storm voorbij was Ik vroeg me af hoe lang De breuk in de wolken zou duren Ik zag iets in je ogen, ik weet het zeker Baby, ik zag het Iets in je ogen Ik wilde het voor mezelf Ik zit en wacht en staar Ik wens nog steeds een goddelijke tussenkomst Om me van mijn stoel te tillen Ik zag iets in je ogen, ik weet het zeker Baby, ik zag het Iets in je ogen Ik zag iets in je ogen, ik weet het zeker Baby, ik zag het Het was iets in je ogen Ik wilde het voor mezelf Jij en ik hebben het tot nu toe gedaan We zijn voorbij de verste ster gekomen Keer op keer op keer Ik wil je terug, je was een vriend We kunnen niet doen alsof Ik zag iets in je ogen, ik weet het zeker Baby, ik zag het Iets in je ogen Ik wilde het voor mezelf