Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david gans Songtekst: listen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david gans - listen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van listen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david gans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david gans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals listen .

Origineel

I've got to head for home now I've been on the road too long Listen to the voices in the breezes calling me I caught a blow and lost my way But now I'm sailing on a brand new song Listen to the voices in the breezes calling me CHORUS: What's another mile to a wanderer? What's another sailor to sea? Just another song To the man of a million It's one more reason to be And listen What can the message be? Listen to the voices in the breezes calling me I drop my load to rest a while I close my eyes to hear Listen to the voices in the breezes calling me The song is growing stronger I must be getting near Listen to the voices in the breezes calling me CHORUS I put my ear down on the ground And listen to the wind Listen to the voices in the breezes calling me I fill my sails up with the sound And haul my anchor in Listen to the voices in the breezes calling me CHORUS

 

Vertaling

Ik moet nu naar huis. Ik ben te lang onderweg geweest Luister naar de stemmen in de bries die me roepen Ik kreeg een klap en raakte de weg kwijt Maar nu zeil ik op een gloednieuw lied Luister naar de stemmen in de bries die me roepen CHORUS: Wat is nog een mijl voor een zwerver? Wat is nog een zeeman op zee? Just another song To the man of a million It's one more reason to be En te luisteren Wat kan de boodschap zijn? Luister naar de stemmen in de bries die me roepen Ik laat mijn last vallen om een tijdje te rusten Ik sluit mijn ogen om te horen Luister naar de stemmen in de bries die mij roepen Het lied wordt sterker Ik moet dichterbij komen Luister naar de stemmen in de bries die me roepen CHORUS Ik leg mijn oor op de grond en luister naar de wind Luister naar de stemmen in de bries die mij roepen Ik vul mijn zeilen met het geluid En haal mijn anker binnen Luister naar de stemmen in de bries die mij roepen CHORUS