Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david gates Songtekst: if

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david gates - if ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if .

Origineel

If a picture paints a thousand words, Then why can't I paint you? The words will never show the you I've come to know. If a face could launch a thousand ships, Then where am I to go? There's no one home but you, You're all that's left me too. And when my love for life is running dry, You come and pour yourself on me. If a man could be two places at one time, I'd be with you. Tomorrow and today, beside you all the way. If the world should stop revolving spinning slowly down to die, I'd spend the end with you. And when the world was through, Then one by one the stars would all go out, Then you and I would simply fly away

 

Vertaling

Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, waarom kan ik jou dan niet schilderen? De woorden zullen nooit de jij laten zien die ik heb leren kennen. Als een gezicht duizend schepen kan lanceren, Waar moet ik dan heen? Er is niemand thuis behalve jij, Jij bent alles wat er van mij over is. En als mijn liefde voor het leven opdroogt, kom jij en stort je op mij. Als een man op twee plaatsen tegelijk kon zijn, zou ik bij jou zijn. Morgen en vandaag, naast je de hele weg. Als de wereld zou stoppen met draaien en langzaam zou sterven, zou ik het einde met jou doorbrengen. En als de wereld vergaan was, dan zouden één voor één de sterren doven, Dan zouden jij en ik gewoon wegvliegen