Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: David Gray Songtekst: The Other Side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: David Gray - The Other Side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Other Side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van David Gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van David Gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Other Side .

Origineel

Meet me on the other side Meet me on the other side I'll see you on the other side See you on the other side Honey now if I'm honest I still don't know what love is Another mirage folds into the haze of time recalled And now the floodgates cannot hold All my sorrow all my rage A teardrop falls on every page Meet me on the other side Meet me on the other side Maybe I oughta mention Was never my intention To harm you or your kin Are you so scared to look within The ghosts are crawling on our skin We may race and we may run We'll not undo what has been done Or change the moment when it's gone Meet me on the other side Meet me on the other side I'll see you on the other side I'll see you on the other side I know it would be outrageous To come on all courageous And offer you my hand To pull you up on to dry land When all I got is sinking sand The trick ain't worth the time it buys I'm sick of hearing my own lies And love's a raven when it flies Meet me on the other side Meet me on the other side I'll see you on the other side I'll see you on the other side Honey now if I'm honest I still don't know what love is

 

Vertaling

Ontmoet me aan de andere kant Ontmoet me aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Honey nu als ik eerlijk ben Ik weet nog steeds niet wat liefde is Een andere mirage vouwt in de wazige tijd terug En nu kunnen de overstromingen niet vasthouden Al mijn verdriet al mijn woede Op elke pagina valt een traan op Ontmoet me aan de andere kant Ontmoet me aan de andere kant Misschien moet ik het vermelden Was nooit mijn bedoeling Om u of uw familie te beschadigen Ben je zo bang om binnen te kijken De geesten kruipen op onze huid We mogen racen en we mogen lopen We zullen niet ongedaan maken wat er is gedaan Of verander het moment wanneer het weg is Ontmoet me aan de andere kant Ontmoet me aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Ik weet dat het schandelijk zou zijn Om moedig op te komen En bied je mijn hand aan Om u op te trekken om land te drogen Als ik alles heb, zink ik zand De truc is niet de moeite waard om de tijd te kopen Ik ben ziek van het horen van mijn eigen leugens En liefde is een raaf als het vliegt Ontmoet me aan de andere kant Ontmoet me aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Ik zie je aan de andere kant Honey nu als ik eerlijk ben Ik weet nog steeds niet wat liefde is