Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david gray Songtekst: this year s love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david gray - this year s love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this year s love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this year s love .

Origineel

This years love had better last Heaven knows it's high time I've been waiting on my own too long And when ya hold me like you do It feels so right oh now I start to forget how my heart gets torn When that hurt gets thrown Feeling like you can't go on Turning circle's and time again Cut like a knife oh now If ya love me gotta know for sure 'Cause it takes something more this time Than sweet sweet lies oh now Before I open up my arms and fall Loosing all control Every dream inside my soul When ya kiss me on that midnight street Sweep me off my feet Singing ain't this life so sweet This years love it better last This years love it better last 'Cause who's to worry if our hearts get torn When that hurt gets thrown Don't ya know this life goes on Won't ya kiss me on that midnight street Sweep me off my feet Singing ain't this life so sweet

 

Vertaling

De liefde van dit jaar kan maar beter duren De hemel weet dat het de hoogste tijd is Ik wacht al te lang op mezelf En als je me vasthoudt zoals je doet It feels so right oh now Ik begin te vergeten hoe mijn hart verscheurd wordt When that hurt gets thrown Feeling like you can't go on Turning circle's and time again Cut like a knife oh now If ya love me gotta know for sure 'Cause it takes something more this time Than sweet sweet lies oh now Before I open up my arms and fall Verlies ik alle controle Every dream inside my soul When ya kiss me on that midnight street Sweep me off my feet Singing ain't this life so sweet This years love it better last This years love it better last 'Cause who's to worry if our hearts get torn When that hurt gets thrown Don't ya know this life goes on Won't ya kiss me on that midnight street Sweep me off my feet Singing ain't this life so sweet