Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david guetta Songtekst: caida del cielo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david guetta - caida del cielo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caida del cielo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david guetta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david guetta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caida del cielo .

Origineel

Cuantas ganas tengo. De robarte un beso. Y me desanimo. Aunque te deseo. Porque tu te sientes. Caida del cielo. Dices que ni sueñe. Con tocar tu pelo. Mientes cuando dices. Que me tiro al suelo. Cuando tu lo pidas. Tronando los dedos. Se que no estas hecha. De madera o hielo. Y tarde o temprano. Me dirás te quiero. Y es que tu te sientes. Tocada por Dios. Dices y presumes. Que me estoy muriendo. Por tener tu amor. Que estas como quieres. De pies a cabeza. Y no se midió. La naturaleza. Con tanta belleza. Que en ti reunio. A mi no me importa. Si vuelas o no. Pero estoy seguro. Que tarde o temprano. Me darás tu amor. Pues cuando me acerco. Oigo que se agita. Tu respiración. Y estas que te pelas. Por que te de un beso. No digas que no

 

Vertaling

Hoe graag ik dat ook wil. Om een kus van je te stelen. En ik ben ontmoedigd. Ook al wil ik jou. Omdat je voelt Uit de lucht gevallen. Je zegt dat ik niet zou dromen Van het aanraken van je haar. Je liegt als je zegt Dat ik mezelf op de grond gooi Als je erom vraagt Donderende vingers. Ik weet dat je niet gemaakt bent Van hout of ijs En vroeg of laat Je zult me zeggen dat ik van je hou En het is dat je voelt Aangeraakt door God. Je zegt en je schept op. Dat ik stervende ben Om jouw liefde te hebben. Dat je precies bent zoals je wilt Van top tot teen En het voldeed niet. Natuur. Met zoveel schoonheid. Dat in je verzamelde. Kan me niet schelen. Als je vliegt of niet. Maar ik ben er zeker van Dat vroeg of laat Je zult me je liefde geven. Want als ik dichtbij kom Ik hoor het roeren Je ademhaling En je bent zo opgewonden. Voor mij om je een kus te geven. Zeg geen nee.