Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david guetta Songtekst: give me something

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david guetta - give me something ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me something? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david guetta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david guetta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me something .

Origineel

Give me somethin´. You´ve got to give me somethin´. Deep in my heart. You see your injection. To my direction. It´s coming strong. But not for long. I got the power to let you know. But what you want, here, it´s not for show. Though you´re looking good and smelling hot. It´s not enough to feel the power. So if you want what I got. You´ve got to give me somethin´. That hits us for. Deep in my heart we both know that it´s true

 

Vertaling

Geef me iets. Je moet me iets geven. Diep in mijn hart. Je ziet je injectie. In mijn richting. Het komt sterk opzetten. Maar niet voor lang. Ik heb de kracht om het je te laten weten. Maar wat jij wilt, hier, is niet voor de show. Al zie je er goed uit en ruik je lekker. Het is niet genoeg om de kracht te voelen. Dus als je wilt wat ik heb. Moet je me iets geven. Dat ons raakt. Diep in mijn hart weten we allebei dat 't waar is