Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: David Guetta Songtekst: Like I Do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: David Guetta - Like I Do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Like I Do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van David Guetta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van David Guetta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Like I Do .

Origineel

Baby, I think of you When I'm all alone and it's half past two Bet you think about it too Ain't nobody love you like I do (like I do) Baby, I think of you When I'm all alone and it's half past two Bet you think about it too Ain't nobody love you like I do Like I do Like, like I do Like I do Like, like I do Like I do Like I do

 

Vertaling

Schat, ik denk aan jou Als ik helemaal alleen ben en het is half twee Wedden dat je het ook denkt Is er niemand die van je houdt zoals ik doe (zoals ik doe) Schat, ik denk aan jou Als ik helemaal alleen ben en het is half twee Wedden dat je het ook denkt Niemand houdt van je zoals ik Zoals ik doe Zoals, zoals ik Zoals ik doe Zoals, zoals ik Zoals ik doe Zoals ik doe