Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david guetta Songtekst: turn me on (sidney samson remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david guetta - turn me on (sidney samson remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn me on (sidney samson remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david guetta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david guetta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn me on (sidney samson remix) .

Origineel

Doctor, doctor, need you bad, call me, babe Doctor, doctor, where you at? Give me something I need your love, I need your love, I need your loving You got that kind of medicine that keeps me coming My body needs a hero, come and save me Something tells me you'll know how to save me I've been feeling real low Oh, I need you to come and rescue me Make me come alive, come on and turn me on Touch me, save my life, come on and turn me on I'm too young to die, come on and turn me on Turn me on, turn me on, turn me on, turn me on Make me come alive, come on and turn me on Touch me, save my life, come on and turn me on I'm too young to die, come on and turn me on Turn me on, turn me on, turn me on, turn me on Boy, I'm aching, make it right My temperature is super high If I scream, if I cry It's only 'cause I feel alive My body needs a hero, come and save me Something tells me you'll know how to save me I've been feeling real low Oh, I need you to come and rescue me Make me come alive, come on and turn me on Touch me, save my life, come on and turn me on I'm too young to die, come on and turn me on Turn me on, turn me on, turn me on, turn me on Make me come alive, come on and turn me on Touch me, save my life, come on and turn me on I'm too young to die, come on and turn me on Turn me on, turn me on, turn me on, turn me on You've got my life in the palm of your hands Come and save me now, I know you can Don't let me die young I just want you to father my young I just want you to be my doctor We can get it cracking chiropractor I know you can save me and make me feel alive Make me come alive, come on and turn me on Touch me, save my life, come on and turn me on I'm too young to die, come on and turn me on Turn me on, turn me on, turn me on, turn me on

 

Vertaling

Dokter, dokter, ik heb je hard nodig, bel me, schat Dokter, dokter, waar ben je? Geef me iets. I need your love, I need your love, I need your loving Jij hebt dat soort medicijn dat me laat komen Mijn lichaam heeft een held nodig, kom en red me Iets zegt me dat je weet hoe je me moet redden Ik voel me echt slecht Oh, ik heb je nodig om me te komen redden Laat me tot leven komen, kom op en zet me aan Raak me aan, red mijn leven, kom op en maak me blij Ik ben te jong om te sterven, kom op en geef me een beurt Zet me aan, zet me aan, zet me aan, zet me aan Laat me tot leven komen, kom op en zet me aan Raak me aan, red mijn leven, kom op en zet me aan Ik ben te jong om te sterven, kom op en geef me een beurt Zet me aan, zet me aan, zet me aan, zet me aan Jongen, ik heb pijn, maak het goed Mijn temperatuur is super hoog Als ik schreeuw, als ik huil Het is alleen omdat ik voel dat ik leef Mijn lichaam heeft een held nodig, kom en red me Iets zegt me dat je weet hoe je me moet redden Ik voel me echt slecht Oh, ik heb je nodig om me te komen redden Laat me tot leven komen, kom op en zet me aan Raak me aan, red mijn leven, kom op en maak me blij Ik ben te jong om te sterven, kom op en geef me een beurt Zet me aan, zet me aan, zet me aan, zet me aan Laat me tot leven komen, kom op en zet me aan Raak me aan, red mijn leven, kom op en zet me aan Ik ben te jong om te sterven, kom op en geef me een beurt Zet me aan, zet me aan, zet me aan, zet me aan Je hebt mijn leven in de palm van je handen Kom en red me nu, ik weet dat je het kan Laat me niet jong sterven Ik wil alleen dat je mijn vader bent Ik wil alleen maar dat je mijn dokter bent We kunnen het laten kraken door een chiropractor Ik weet dat je me kan redden en me levend kan maken Laat me tot leven komen, kom op en zet me aan Raak me aan, red mijn leven, kom op en wind me op Ik ben te jong om te sterven, kom op en geef me een beurt Zet me aan, zet me aan, zet me aan, zet me aan