Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david hasselhoff Songtekst: i ll be the one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david hasselhoff - i ll be the one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll be the one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david hasselhoff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david hasselhoff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll be the one .

Origineel

I'll be the one Who'll stand in the side When your back's against the wall I'll be the one Who always will love you I'll be the one Who won't let you fall Just reach out for me And I'll give you my hand I won't turn you away I'll understand I'll be the one The one you can run to I'll be the one Who's always standing next to you I'll be the one When there's no one to turn to I'll be the one The one you can run to I'll be the one Who's always standing next to you I'll be the one When there's no one to turn to I'll be the one Who's always standing next to you I'll be the one ...

 

Vertaling

Ik zal degene zijn Die aan de kant zal staan Wanneer je met je rug tegen de muur staat Ik zal diegene zijn Die altijd van je zal houden Ik zal diegene zijn Die je niet zal laten vallen Steek je hand maar naar me uit En ik zal je mijn hand geven Ik zal je niet afwijzen ik zal het begrijpen Ik zal degene zijn Degene naar wie je kunt rennen ik zal diegene zijn Die altijd naast je staat Ik zal diegene zijn Wanneer er niemand is om naar toe te gaan zal ik diegene zijn naar wie je kunt rennen Ik zal diegene zijn Die altijd naast je staat Ik zal diegene zijn Wanneer er niemand is om naar toe te gaan zal ik diegene zijn Die altijd naast je staat Ik zal diegene zijn...