Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david houston Songtekst: i do my swinging at home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david houston - i do my swinging at home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i do my swinging at home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i do my swinging at home .

Origineel

Nobody loves a drink anymore than me I might buy a round or two or three And I've been known to stumble and hit the floor Oh but I'm never too drunk to make it to the door Red wine can start my head a swimmin' but I draw the line when it comes to women I never met a woman that could make me roam and I do my swinging at home She gives me more love better love sweeter love true love and that's where I belong I might do a lotta talking but soon you'll see me walking Cause I do my swinging at home She gives me more love better love sweeter love true love and that's where I belong I might do a lotta talking but soon you'll see me walking I do a lotta swinging a lotta love song singing but I do my swinging at home

 

Vertaling

Niemand houdt meer van een drankje dan ik. Ik koop wel een rondje of twee, drie. En ik sta erom bekend dat ik struikel en op de grond val Oh maar ik ben nooit te dronken om de deur te halen Rode wijn kan mijn hoofd laten zwemmen, maar ik trek de lijn als het op vrouwen aankomt Ik heb nooit een vrouw ontmoet die me kon laten zwerven en ik doe mijn swingen thuis Ze geeft me meer liefde betere liefde zoeter liefde ware liefde en dat is waar ik thuishoor Ik praat misschien veel, maar binnenkort zul je me zien lopen Cause I do my swinging at home Ze geeft me meer liefde betere liefde zoeter liefde ware liefde en dat is waar ik thuishoor Ik praat misschien veel, maar al snel zul je me zien lopen I do a lotta swinging a lotta love song singing but I do my swinging at home