Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david houston Songtekst: in the garden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david houston - in the garden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the garden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the garden .

Origineel

I come to the garden alone while the dew is still on the roses And the voice I hear falling on my ear the son of God discloses And he walks with me and he talks with me and he tells me I am his own And the joy we share as we tarry there none other has ever known He speaks and the sound of his voice is so sweet the birds hush their singing And the melody that he gave to me within my heart is ringing And he walks with me And the joy we share as we tarry there none other has ever known

 

Vertaling

Ik kom alleen naar de tuin terwijl de dauw nog op de rozen ligt En de stem die ik hoor valt op mijn oor de zoon van God openbaart En hij wandelt met mij en hij praat met mij en hij vertelt mij dat ik van hem ben En de vreugde die we delen als we daar vertoeven heeft geen ander ooit gekend Hij spreekt en het geluid van zijn stem is zo zoet dat de vogels hun gezang verstommen En de melodie die hij mij gaf in mijn hart klinkt En hij wandelt met mij En de vreugde die we delen als we daar vertoeven heeft nog nooit iemand anders gekend