Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david houston Songtekst: love looks good on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david houston - love looks good on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love looks good on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love looks good on you .

Origineel

It's good to see you you're looking fine love sure looks good on you That smile you're wearing makes it so plain to see Love looks good on you but how blue look on me I'm glad you're happy while I'm feeling so blue love sure looks good on you That smile you're wearing makes it so plain to see Love looks good on you but how blue look on me Now I'll admit that he's won you and I'll admit that love becomes you Now you've got everything except my memory Love looks good on you but how blue look on me Yes I'll admit that he's won you Love looks good on you but how blue look on me

 

Vertaling

Het is goed om je te zien je ziet er goed uit liefde staat je zeker goed Die glimlach die je draagt maakt het zo duidelijk om te zien Liefde staat je goed maar hoe blauw staat mij Ik ben blij dat jij gelukkig bent terwijl ik me zo blauw voel liefde staat je goed Die glimlach die je draagt maakt het zo duidelijk om te zien Liefde staat je goed maar hoe blauw staat mij Nu geef ik toe dat hij jou heeft gewonnen en ik geef toe dat liefde jou wordt Nu heb je alles behalve mijn geheugen Liefde staat je goed maar hoe blauw staat mij Ja ik zal toegeven dat hij je gewonnen heeft Liefde staat je goed maar hoe blauw staat mij