Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david houston Songtekst: marriage on the rocks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david houston - marriage on the rocks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van marriage on the rocks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals marriage on the rocks .

Origineel

You still smile at me when I come home and you always ask me how my day has been You dry your face to make me feel there's nothing wrong As we start another evening of return You sit and wait for me to tell my usual lie at all excuse to get away from home And I help you with your coat and straighten up your tie But as you leave I'm reaching for the phone This is not a home it's a place where we change close And walk the floor and wait and watch the clock No it's not a home this is one of those situations known as marriage on the rocks You wait from nine to five pretending I'm at home And yet you know I meet him secretly How much longer must this game of decieve go on We'd both be better off if we were free No it's not a home this is one of those situations known as marriage on the rocks

 

Vertaling

Je lacht nog steeds naar me als ik thuiskom en je vraagt me altijd hoe mijn dag was Je droogt je gezicht af om me te laten voelen dat er niets aan de hand is Als we weer aan een avond van terugkeer beginnen Je zit en wacht tot ik mijn gebruikelijke leugentje om bestwil vertel om van huis weg te komen En ik help je met je jas en je stropdas recht te doen Maar als je weggaat grijp ik naar de telefoon Dit is geen thuis, het is een plek waar we dicht bij elkaar veranderen En over de vloer lopen en wachten en op de klok kijken Nee het is geen thuis dit is een van die situaties bekend als huwelijk op de rotsen Je wacht van negen tot vijf en doet alsof ik thuis ben. En toch weet je dat ik hem stiekem ontmoet Hoe lang moet dit spelletje bedrog nog doorgaan? We zouden allebei beter af zijn als we vrij waren Nee het is geen thuis dit is een van die situaties bekend als huwelijk op de klippen