Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david houston Songtekst: that s why i cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david houston - that s why i cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s why i cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david houston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david houston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s why i cry .

Origineel

Why are there tears in my eyes all the time I can't help it and I'm blue mem'ries won't pull me through that's why I cry The world you're in has taken you from me I know I'll never hold you way I used to do when I feel another's lips I think of you Until the day I die I'll go on loving you And that's just why there's tears, And that's just why there's tears, That's why I cry

 

Vertaling

Waarom staan er steeds tranen in mijn ogen Ik kan het niet helpen en ik ben blauw, daarom huil ik De wereld waarin je bent heeft je van me afgenomen Ik weet dat ik je nooit zal vasthouden zoals ik vroeger deed als ik andermans lippen voel denk ik aan jou tot de dag dat ik sterf zal ik van je blijven houden En juist daarom zijn er tranen, En dat is precies waarom er tranen zijn, Dat is waarom ik huil