Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david lindley Songtekst: mercury blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david lindley - mercury blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mercury blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david lindley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david lindley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mercury blues .

Origineel

If I had money tell you what I'd do I'd go downtown and buy a Mercury or two I'm crazy 'bout a Mercury, I'm crazy 'bout a Mercury I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road The girl I love, I stole it from a friend He got lucky stole her back again Cause she knew he had a Mercury, she knew he had a Mercury I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road Hey now mama you look so fine Ridin' round in your Mercury 49 I'm crazy 'bout a Mercury, I'm crazy 'bout a Mercury I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road My baby went out she didn't stay long She bought herself a Mercury, came a cruisin' home I'm crazy 'bout a Mercury, I'm crazy 'bout a Mercury I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road If I had money tell you what I'd do I'd go downtown and buy a Mercury or two I'm crazy 'bout a Mercury, I'm crazy 'bout a Mercury I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road

 

Vertaling

Als ik geld had, vertel je dan wat ik zou doen Ik zou naar het centrum gaan en een paar Mercury kopen Ik ben gek op een Mercury, ik ben gek op een Mercury Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden Het meisje van wie ik hou, heb ik gestolen van een vriend Hij heeft geluk gehad dat ze haar weer heeft gestolen Omdat ze wist dat hij een Mercury had, wist ze dat hij een Mercury had Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden Hé mama, je ziet er zo goed uit Rijd rond in je Mercury 49 Ik ben gek op een Mercury, ik ben gek op een Mercury Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden Mijn baby ging weg, ze bleef niet lang Ze kocht een Mercury voor zichzelf en kwam per cruiseschip naar huis Ik ben gek op een Mercury, ik ben gek op een Mercury Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden Als ik geld had, vertel je dan wat ik zou doen Ik zou naar het centrum gaan en een paar Mercury kopen Ik ben gek op een Mercury, ik ben gek op een Mercury Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden Ik ga een Mercury voor me kopen en ermee op en neer rijden