Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david seville Songtekst: witch doctor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david seville - witch doctor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van witch doctor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david seville! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david seville en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals witch doctor .

Origineel

I told the witch doctor I was in love with you I told the witch doctor I was in love with you And then the witch doctor He told me what to do He said that Ooo eee,ooo ah ah ting tang Walla walla, bing bang Ooo eee ooo ah ah ting tang Walla walla bing bang... Ooo eee ,ooo ah ah ting tang Walla walla ,bing bang Ooo eee ooo ah ah ting tang Walla walla bing bang I told the witch doctor You didn't love me true I told the witch doctor You didn't love me nice And then the witch doctor He game me this advice He said that You've been keeping love from me Just like you were a miser And I'll admit I wasn't very smart So I went out and found myself A guy that's so much wiser And he taught me the way to win your heart. My friend the witch doctor He taught me what to say My friend the witch doctor He taught me what to do I know that you'll be mine When I say this to you You've been keeping love from me Just like you were a miser And I'll admit I wasn't very smart So I went out and found myself A guy that's so much wiser And he taught me the way to win your heart. My friend the witch doctor He taught me what to say My friend the witch doctor He taught me what to do I know that you'll be mine When I say this to you You've been keeping love from me Just like you were a miser And I'll admit I wasn't very smart So I went out and found myself A guy that's so much wiser And he taught me the way to win your heart.

 

Vertaling

Ik vertelde de toverdokter dat ik verliefd op je was. Ik heb de toverdokter verteld dat ik verliefd op je was En toen vertelde de toverdokter Hij vertelde me wat ik moest doen Hij zei dat Ooo eee, ooo ah ah ting tang Walla walla, bing bang Ooo eee ooo ah ah ting tang Walla walla bing bang... Ooo eee, ooo ah ah ting tang Walla walla, bing bang Ooo eee ooo ah ah ting tang Walla walla bing bang Ik vertelde de heksendokter Je hield niet echt van me Ik zei tegen de toverdokter Dat je niet lief voor me was En toen de toverdokter Hij gaf me dit advies Hij zei dat Je hebt de liefde voor me verborgen gehouden Net zoals je een vrek was En ik geef toe dat ik niet erg slim was So I went out and found myself A guy that's so much wiser En hij leerde me de manier om je hart te winnen. Mijn vriend de toverdokter Hij leerde me wat ik moest zeggen Mijn vriend de toverdokter Hij leerde me wat ik moest doen Ik weet dat je de mijne zult zijn Als ik dit tegen je zeg Je hebt de liefde voor me verborgen gehouden Net zoals je een vrek was En ik geef toe dat ik niet erg slim was So I went out and found myself A guy that's so much wiser En hij leerde me de manier om je hart te winnen. Mijn vriend de toverdokter Hij leerde me wat ik moest zeggen Mijn vriend de toverdokter Hij leerde me wat ik moest doen Ik weet dat je de mijne zult zijn Als ik dit tegen je zeg Je hebt de liefde voor me verborgen gehouden Net zoals je een vrek was En ik geef toe dat ik niet erg slim was So I went out and found myself A guy that's so much wiser En hij leerde me de manier om je hart te winnen.