Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david wilcox Songtekst: bad apple

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david wilcox - bad apple ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad apple? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david wilcox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david wilcox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad apple .

Origineel

DAVID WILCOX BAD APPLE Some people call me a bad apple Well I may be bruised but I still taste sweet Some people call me a bad apple But I may be the sweetest apple on the tree I've got the notion to tell you about my history, people I've got the notion to tell you about how I came up in the world yeah Now look...I used to go to school and act a clown and fool And I used to chase the ladies all around Gimme some I used to spend my money and tried acting funny Until I hit my nose on the ground Ow! Some people call me a bad apple Well I may be bruised but I still taste sweet Some people call me a bad apple But I may be the sweetest apple on the tree Now my teacher tried to tell me That I could never succeed in the world of business, yeah. I said, "That's o.k. teacher. Cause I never did want to give anybody the business. No." But teacher listen Teacher, teacher we got a message for you now Goes like this teacher Oh teacher You egghead You think you've got the world sewed up You never did learn how to treat a man You need to eat a slice of humble pie And the longer you wait the worse it's gonna taste Some people call me a bad apple Well I may be bruised but I still taste sweet Some people call me a bad apple But I may be the sweetest apple on the tree It's my time Hey! I want everybody to listen to me now It's my time Hey! And I want everybody to listen to me now Look listen to the record I'll admit I have been lazy And I've been called crazy In my time I've played and played But I can get down And quit foolin' around When the weather gets rough Situation gets tough Some people call me a bad apple Well I may be bruised but I still taste sweet Some people call me a bad apple But I may be the sweetest apple on the tree Some people call me a bad apple Well I may be the sweetest apple on the tree I may be the sweetest sweet apple on the tree I may be the sweetest sweet apple on the tree

 

Vertaling

DAVID WILCOX BAD APPLE Sommige mensen noemen me een slechte appel Nou, ik mag dan wel gekneusd zijn, maar ik smaak nog steeds zoet Sommige mensen noemen me een rotte appel Maar ik ben misschien wel de zoetste appel aan de boom Ik heb het idee om jullie over mijn geschiedenis te vertellen, mensen Ik heb het idee om jullie te vertellen hoe ik ben opgegroeid in de wereld. Kijk... ik ging vroeger naar school en gedroeg me als een clown en dwaas En ik achtervolgde de dames overal Geef me wat. Ik gaf mijn geld uit en probeerde grappig te doen. Totdat ik mijn neus op de grond stootte Auw! Sommige mensen noemen me een slechte appel Nou ik mag dan wel gekneusd zijn maar ik smaak nog steeds zoet Sommige mensen noemen me een rotte appel Maar ik ben misschien wel de zoetste appel aan de boom Mijn leraar probeerde me te vertellen dat ik nooit zou kunnen slagen in de zakenwereld, ja. Ik zei, "Dat is o.k. leraar. Want ik heb nooit iemand de zaak willen geven. Nee." Maar leraar luister Leraar, we hebben nu een boodschap voor je. Het gaat zo, leraar Oh juf Jij leeghoofd Je denkt dat je de wereld genaaid hebt Je hebt nooit geleerd hoe je een man moet behandelen Je moet een stukje nederige taart eten En hoe langer je wacht, hoe slechter het zal smaken Sommige mensen noemen me een rotte appel Ik mag dan gekneusd zijn, maar ik smaak nog steeds zoet Sommige mensen noemen me een slechte appel Maar ik ben misschien wel de zoetste appel aan de boom Het is mijn tijd. Hey! Ik wil dat iedereen nu naar me luistert het is mijn tijd Hey! En ik wil dat iedereen nu naar me luistert Luister naar de plaat Ik geef toe dat ik lui ben geweest En ik ben gek genoemd In mijn tijd heb ik gespeeld en gespeeld But I can get down And quit foolin' around When the weather gets rough De situatie wordt moeilijk Sommige mensen noemen me een rotte appel Wel, ik mag dan wel gekneusd zijn maar ik smaak nog steeds zoet Sommige mensen noemen me een rotte appel Maar ik ben misschien wel de zoetste appel aan de boom Sommigen noemen mij een rotte appel Misschien ben ik wel de zoetste appel van de boom Ik ben misschien wel de zoetste appel in de boom Ik ben misschien wel de zoetste appel in de boom