Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david wilcox Songtekst: cheap beer joint

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david wilcox - cheap beer joint ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cheap beer joint? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david wilcox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david wilcox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cheap beer joint .

Origineel

Gimme a cheap beer joint On the wrong side of town And all you good time people gather round Give me a toke out back With a bouncer named Jack And then roll me on in and sit right down Blood on the door Broken dreams on the floor Ahh the people ain't always quiet and serene But if you got the blues tonight You can make everything all right Just take me back And let me drift away BRIDGE YEAH And on the day I die When old man death says, "Hi... David do you have any last requests?" I'll say, "I know a little spot, where the music's hot, and, and I just wanna play my last respects." Yeah

 

Vertaling

Geef me een goedkope biertent Aan de verkeerde kant van de stad En al jullie goede mensen verzamelen zich Geef me een trekje achterin Met een uitsmijter genaamd Jack En rol me dan naar binnen en ga zitten Bloed op de deur Broken dreams on the floor Ahh de mensen zijn niet altijd rustig en sereen But if you got the blues tonight You can make everything all right Just take me back And let me drift away BRIDGE YEAH En op de dag dat ik sterf Als de oude man dood zegt, "Hoi... David heb je nog een laatste verzoek?" Dan zeg ik, "Ik weet een plekje, waar de muziek warm is, en, en ik wil mijn laatste eer bewijzen." Yeah