Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: david wilcox Songtekst: frozen in the snow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: david wilcox - frozen in the snow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frozen in the snow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van david wilcox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van david wilcox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frozen in the snow .

Origineel

I used to know a love song It was something about a flower That blossomed out to early When a sunny day turned sour Only for an hour There's a blossom in the snow The innocence is beautiful But what a way to go Frozen in the snow Singing Spring is coming Frozen in the snow Now I was just a young thing When the sixties were in swing They were singing of Aquarius And all that it would bring A lot of dreams got frozen When the time turned bitter cold They blossomed like a flower But what a way to go Frozen in the snow Singing Spring is coming Frozen in the snow Frozen in the snow.

 

Vertaling

Ik kende vroeger een liefdesliedje Het was iets over een bloem Die te vroeg uitbloeide Toen een zonnige dag zuur werd Slechts voor een uur There's a blossom in the snow De onschuld is mooi Maar wat een weg om te gaan Bevroren in de sneeuw Zingend dat de lente komt Bevroren in de sneeuw Nu was ik nog maar een jong ding When the sixties were in swing Ze zongen over Aquarius En alles wat het zou brengen Veel dromen raakten bevroren Toen de tijd bitter koud werd Ze bloeiden als een bloem Maar wat een manier om te gaan Bevroren in de sneeuw Zingend dat de lente komt Bevroren in de sneeuw Bevroren in de sneeuw.