Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dawn golden Songtekst: brief encounter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dawn golden - brief encounter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brief encounter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dawn golden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dawn golden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brief encounter .

Origineel

I broke in To your house again today And I laid in your room And it was pretty but it's sad 'Cause it was all inside my head I don't know what's real or dreaming anymore It's harder than it looks sometimes To stand up straight and look you in the eyes And believe in all your fucked up lies 'Cause it's your world I live inside It's your world I live inside Bury me Inside the doll house in your bedroom And carve your name into my arm And quietly You'll fall asleep And abandon me But I take it; I'm ready It's harder than it looks sometimes To stand up straight and look you in the eyes And believe in all your fucked up lies 'Cause it's your world I live inside It's your world I live inside

 

Vertaling

Ik heb ingebroken Vandaag weer naar je huis En ik lag in je kamer En het was mooi, maar het is triest Omdat het allemaal in mijn hoofd zat Ik weet niet meer wat echt of droomt Het is moeilijker dan het soms lijkt Om rechtop te staan ??en je in de ogen te kijken En geloof in al je verknipte leugens Omdat het jouw wereld is waarin ik leef Het is jouw wereld waarin ik leef Begraaf me In het poppenhuis in je slaapkamer En snijd je naam in mijn arm En rustig Je valt in slaap En laat me in de steek Maar ik neem het; ik ben klaar Het is moeilijker dan het soms lijkt Om rechtop te staan ??en je in de ogen te kijken En geloof in al je verknipte leugens Omdat het jouw wereld is waarin ik leef Het is jouw wereld waarin ik leef