Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dawn golden Songtekst: still life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dawn golden - still life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dawn golden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dawn golden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still life .

Origineel

I held you in my arms just yesterday When you lie you always touch your hair When you tell me that he wasn't there You called me when you woke up And you stayed calm cause I choked up And maybe we're both f*cked Or maybe I'm just bad luck So I'll make up my bed Try to get high Try to forget what you said Then I call you again Cause I can't sleep I don't feel like I used to And you don't look like you want to And your skin crawls and my jaw clicks It's not bad if you're used to it Not broke if it can't be fixed Not real if you question it Not clean if we're still a mess And we're still a mess You got sick so you quit school And we're dead broke but it fits you And it's not like it won't get you too I was just like you So I make up my bed Try to get clean Try to forget you instead Then I call you again Cause I can't sleep

 

Vertaling

Ik heb je gisteren in mijn armen gehouden Als je liegt, raak je altijd je haar aan Als je me vertelt dat hij er niet was Je belde me toen je wakker werd En je bleef kalm omdat ik verslikte En misschien zijn we allebei f * cked Of misschien heb ik gewoon pech Dus ik zal mijn bed opmaken Probeer high te worden Probeer te vergeten wat je zei Dan bel ik je opnieuw Omdat ik niet kan slapen Ik heb niet meer het gevoel dat ik vroeger was En je ziet er niet uit zoals je wilt En je huid kruipt en mijn kaak klikt Het is niet erg als je eraan gewend bent Niet kapot als het niet kan worden opgelost Niet echt als je het in twijfel trekt Niet schoon als we nog steeds een puinhoop zijn En we zijn nog steeds een puinhoop Je werd ziek, dus stopte je met school En we zijn hartverscheurend, maar het past bij jou En het is niet alsof het jou ook niet zal krijgen Ik was net als jij Dus ik maak mijn bed op Probeer schoon te worden Probeer je in plaats daarvan te vergeten Dan bel ik je opnieuw Omdat ik niet kan slapen