Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dawson taylor Songtekst: i concentrate on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dawson taylor - i concentrate on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i concentrate on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dawson taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dawson taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i concentrate on you .

Origineel

Whenever skies look gray to me And trouble begins to brew, Whenever the Winter winds become too strong, I concentrate on you. When fortune cries "Nay! Nay!" to me And people declare "You're through!", Whenever the blues become my only song, I concentrate on you. On your smile so sweet, so tender, When at first your kiss I decline. On the light in your eyes when I surrender, And once again our arms intertwine And so, when wise men say to me That love's young dream never comes true, To prove that even wise men can be wrong, I concentrate on you.

 

Vertaling

Wanneer de lucht grijs voor mij lijkt En problemen beginnen te broeien, Wanneer de winterwinden te sterk worden, concentreer ik me op jou. Wanneer het geluk "Nay! Nay!" tegen mij En de mensen zeggen "Je bent er geweest!", Wanneer de blues mijn enige lied wordt, concentreer ik me op jou. Op je glimlach zo lief, zo teder, Wanneer ik in het begin je kus weiger. Op het licht in je ogen als ik me overgeef, En onze armen weer in elkaar verstrengelen En zo, als wijze mannen tegen me zeggen Dat de jonge droom van de liefde nooit uitkomt, Om te bewijzen dat zelfs wijze mannen het mis kunnen hebben, concentreer ik me op jou.