Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: day of gray Songtekst: static

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: day of gray - static ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van static? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van day of gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van day of gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals static .

Origineel

In my youth no love held me strong That's okay it never stayed for long That's why so long ago I just walked away I knew it was not the place I should stay You know it's not something I regret But somehow it still haunts me yet, yeah Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming from the attic Whispering things not said from days long dead Listen to the static, it's coming from the attic Well I locked that door and I don't go there no more Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming for the attic I can no longer fly and I fell from the sky Listen to the static, it's coming from the attic But how can that be when it coming from me how can that be when it's coming from me Can you...hear the static I've gone the way that life has shown But now I choose to go it alone It isn't good and it isn't bad It doesn't make me happy, but it doesn't make me sad These old ghost keep on talking to me If I could I would set them free, yeah Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming from the attic Whispering things not said from days long dead Listen to the static, it's coming from the attic Well I locked that door and I don't go there no more Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming for the attic I can no longer fly and I fell from the sky Listen to the static, it's coming from the attic But how can that be when it's coming from me yeah, how can that be when it's coming from me Can you...hear the static Unwanted memories are put away In the attic is where they linger today When I see signs of change ahead They revive and wake from the dead Drifting through the ceiling and the door Reminding me of what I don't want anymore, yeah Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming from the attic Whispering things not said from days long dead Listen to the static, it's coming from the attic Well I locked that door and I don't go there no more Can you...hear the static Can you hear the static, it's coming for the attic I can no longer fly and I fell from the sky Listen to the static, it's coming from the attic But how can that be when it's coming from me Yeah, how can that be when it's coming from me Yeah, how can that be when it's coming from me Yeah, how can that be when it's coming from me Yeah, how can that be when it's coming from me Oh yeah, oh yeah, oh yeah Can you...hear the static...

 

Vertaling

In mijn jeugd hield geen liefde me sterk Dat is oké het bleef nooit lang Dat is waarom ik zo lang geleden gewoon wegliep Ik wist dat het niet de plek was waar ik moest blijven Weet je, het is niet iets waar ik spijt van heb Maar op een of andere manier achtervolgt het me nog steeds, ja Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Fluisterend dingen niet gezegd van dagen lang dood Luister naar de ruis, het komt van de zolder Nou, ik heb die deur op slot gedaan en ik ga er niet meer heen. Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Ik kan niet meer vliegen en ik ben uit de lucht gevallen Luister naar de ruis, het komt van de zolder Maar hoe kan dat als het van mij komt Hoe kan dat als het van mij komt? Kun je... de ruis horen Ik ben de weg gegaan die het leven heeft getoond Maar nu kies ik ervoor om het alleen te doen. Het is niet goed en het is niet slecht Het maakt me niet gelukkig, maar het maakt me ook niet verdrietig. Deze oude geesten blijven tegen me praten Als ik kon zou ik ze bevrijden, ja Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Whispering things not said from days long dead Luister naar de ruis, het komt van de zolder Nou, ik heb die deur op slot gedaan en ik ga er niet meer heen. Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Ik kan niet meer vliegen en ik ben uit de lucht gevallen Luister naar de ruis, het komt van de zolder Maar hoe kan dat als het van mij komt Ja, hoe kan dat als het van mij komt? Kun je... de ruis horen Ongewenste herinneringen worden opgeborgen Op de zolder is waar ze vandaag blijven hangen Als ik tekenen van verandering zie Ze herleven en ontwaken uit de dood Drijvend door het plafond en de deur Herinneren me aan wat ik niet meer wil, ja Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Whispering things not said from days long dead Luister naar de ruis, het komt van de zolder Nou, ik heb die deur op slot gedaan en ik ga er niet meer heen. Kun je... de ruis horen Kun je de ruis horen, het komt van de zolder Ik kan niet meer vliegen en ik ben uit de lucht gevallen Luister naar de ruis, het komt van de zolder Maar hoe kan dat als het van mij komt Ja, hoe kan dat als het van mij komt Ja, hoe kan dat als het van mij komt Ja, hoe kan dat als het van mij komt Ja, hoe kan dat als het van mij komt Oh ja, oh ja, oh ja Kan je...de ruis horen...