Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daylight dies Songtekst: i wait

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daylight dies - i wait ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wait? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daylight dies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daylight dies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wait .

Origineel

things in this world seem so far away once again i wonder where i am somewhere someone's speaking but i cannot hear and once again it all falls apart but still i wait here trying to find some remnant of myself my days a dull aching please tell me what i'm waiting for all my days are fading into one all my days are fading all my days are fading into one all my days are fading away things in this world have never seems so gray once again i wonder what i've become somewhere something's breaking this world's so dead when i cannot feel what's in my head but still i wait here trying to find some remnant of myself my days a dull aching please tell me what i'm waiting for

 

Vertaling

lijken de dingen in deze wereld lijken zo ver weg. Ik vraag me weer af waar ik ben. somewhere someone's spreekt maar ik kan het niet horen en weer valt het allemaal valt uit elkaar. maar toch wacht ik hier en probeer om een overblijfsel van mezelf te vinden. mijn dagen een doffe pijn. Vertel me alsjeblieft wat... waar ik op wacht. al mijn dagen vervagen in één al mijn dagen vervagen al mijn dagen vervagen in één Al mijn dagen vervagen. Dingen in deze wereld... zijn nog nooit zo grijs geweest. Ik vraag me weer af wat ik geworden ben Ergens breekt er iets. deze wereld is zo dood als ik niet kan voelen wat er in mijn hoofd zit. maar toch wacht ik hier en probeer om een overblijfsel van mezelf te vinden mijn dagen een doffe pijn Vertel me alsjeblieft wat... ik op wacht.