Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Days And The Chainsmokers Songtekst: Don't Let Me Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Days And The Chainsmokers - Don't Let Me Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Let Me Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Days And The Chainsmokers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Days And The Chainsmokers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Let Me Down .

Origineel

Crashing, hit a wall Right now I need a miracle Hurry up now, I need a miracle Stranded, reaching out I call your name but you're not around I say your name but you're not around I need you, I need you, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down D-Don't let me down Don't let me down Don't let me down, down, down Don't let me down, don't let me down, down, down Running out of time I really thought you were on my side But now there's nobody by my side I need you, I need you, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down D-Don't let me down Don't let me down Don't let me down, down, down Don't let me down, down, down Don't let me down, down, down Don't let me down, don't let me down, down, down Oh, I think I'm losing my mind now, yeah, yeah, yeah Oh, I think I'm losing my mind now, yeah, yeah I need you, I need you, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down Don't let me down Yeah, don't let me down Yeah, don't let me down Don't let me down, oh no Said don't let me down Don't let me down Don't let me down (down, down, down) Don't let me down, down, down

 

Vertaling

Crashen, raakte een muur Op dit moment heb ik een wonder Haast je nu, ik heb een wonder Vastgelopen, uitreiken Ik roep je naam, maar je bent niet in de buurt Ik zeg je naam, maar je bent niet in de buurt Ik heb je nodig, ik heb je nodig, ik heb je nu nodig Ja, ik gelijk heb je nu nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me Ik denk dat ik nu mijn verstand te verliezen Het is in mijn hoofd, schat ik hoop Dat je hier zult zijn, wanneer ik u het meest nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me D-niet let me down Do not let me down Do not let me down, down, down Do not let me down, niet let me down, down, down In tijdnood komen Ik dacht dat je aan mijn kant Maar nu is er niemand aan mijn zijde Ik heb je nodig, ik heb je nodig, ik heb je nu nodig Ja, ik gelijk heb je nu nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me Ik denk dat ik nu mijn verstand te verliezen Het is in mijn hoofd, schat ik hoop Dat je hier zult zijn, wanneer ik u het meest nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me D-niet let me down Do not let me down Do not let me down, down, down Do not let me down, down, down Do not let me down, down, down Do not let me down, niet let me down, down, down Oh, ik denk dat ik nu mijn verstand te verliezen, ja, ja, ja Oh, ik denk dat ik nu mijn verstand te verliezen, ja, ja Ik heb je nodig, ik heb je nodig, ik heb je nu nodig Ja, ik gelijk heb je nu nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me Ik denk dat ik nu mijn verstand te verliezen Het is in mijn hoofd, schat ik hoop Dat je hier zult zijn, wanneer ik u het meest nodig Dus niet laten me, laat me niet laten, niet naar beneden laat me Do not let me down Ja, niet let me down Ja, niet let me down Do not let me down, oh nee Said niet let me down Do not let me down Do not let me down (omlaag, omlaag, omlaag) Do not let me down, down, down