Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: days of the new Songtekst: whimsical

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: days of the new - whimsical ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whimsical? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van days of the new! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van days of the new en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whimsical .

Origineel

I can see the orange sky in front of me I can see things you'll never see People say it's all a fucking dream But I can say words you couldn't speak Is it me Can you believe You'll never live the world I live Is it me It is only me I can only live a world to live Break away from you Shattered beliefs Detaching from my body Desperate in grief I have changed the world in front of me One against all I'm starving this world Is it me Do you want me You think you can have me Say you love me You want me I'm saving my money 'Cause I don't pay to breathe I'm not afraid to live I'm not afraid to die I can only give What I see inside You can only take What I give of me You can only win When I'm not afraid to lose Subjected to you mother nature Limited to the color of your eyes Drained by the one you call your lover She don't care If you live or die Is it me Do you want me You think you can have me Say you love me You want me I'm saving my money 'Cause I don't pay to breathe I'm not afraid to live I'm not afraid to die I can only give What I see inside You can only take What I give of me You can only win When I'm not afraid to lose You can only win When I'm not afraid to lose We all have our problems I evolve sometimes There are always problems But I don't have a problem I stand above

 

Vertaling

Ik kan de oranje lucht voor me zien Ik kan dingen zien die jij nooit zult zien Mensen zeggen dat het allemaal een verdomde droom is Maar ik kan woorden zeggen die jij niet kunt uitspreken Ben ik het Kun je geloven Je zult nooit de wereld leven die ik leef Ben ik het Het is alleen mij Ik kan alleen een wereld te leven Breek weg van jou Verbrijzelde overtuigingen Loskomen van mijn lichaam Wanhopig in verdriet Ik heb de wereld voor me veranderd Eén tegen allen Ik honger deze wereld uit Is het mij Wil jij mij Denk je dat je me kunt krijgen Zeg dat je van me houdt Je wilt me Ik spaar mijn geld Want ik betaal niet om te ademen Ik ben niet bang om te leven Ik ben niet bang om te sterven Ik kan alleen geven Wat ik van binnen zie Je kunt alleen maar nemen Wat ik van mijzelf geef Je kunt alleen winnen Als ik niet bang ben om te verliezen Onderworpen aan jou moeder natuur Beperkt tot de kleur van je ogen Afgetapt door degene die jij je geliefde noemt Het kan haar niet schelen Of je leeft of sterft Is het mij Wil je mij Je denkt dat je me kunt krijgen Zeg dat je van me houdt Wil je mij Ik spaar mijn geld Want ik betaal niet om te ademen Ik ben niet bang om te leven Ik ben niet bang om te sterven Ik kan alleen geven Wat ik van binnen zie Je kunt alleen maar nemen Wat ik van mijzelf geef Je kunt alleen winnen Als ik niet bang ben om te verliezen Jij kunt alleen maar winnen Als ik niet bang ben om te verliezen We hebben allemaal onze problemen Ik ontwikkel me soms Er zijn altijd problemen Maar ik heb geen probleem Ik sta erboven