Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daze Songtekst: toy boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daze - toy boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toy boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toy boy .

Origineel

Dumb dumb di da di da di , dumb dumb di da, Diga dumb dumb di da di da di , Ooh oow ooh, Diga dumb dumb di da di da di . dumb dumb di da, Every night I'll be calling my toy boy (Toy boy) Be my toy boy , be my friend, Oh be my toy boy, joy boy till the end. I'll be your toy girl, joy girl if you want me, Every night I'll be calling my toy boy. When we touch you ignite a fire, My love is hooked, you're my desire. I can't escape, this feeling for you, I need you with me, let's get together. I'm in love, you're driving me crazy, Come on boy, don't say maybe. It's up to you, listen to you heart, I need you with me let's get together.

 

Vertaling

Dumb dumb di da di di , dumb dumb di da, Diga dumb dumb di da di , Ooh oow ooh, Diga dumb dumb di da di di . dumb dumb di da, Every night I'll be calling my toy boy (speelgoedjongen) Be my toy boy , be my friend, Oh be my toy boy, joy boy till the end. Ik zal je speelgoedmeisje zijn, vreugdevol meisje als je me wilt, Elke nacht zal ik mijn speelgoedjongen roepen. Als we elkaar aanraken ontsteek je een vuur, Mijn liefde is verslaafd, jij bent mijn verlangen. Ik kan niet ontsnappen, dit gevoel voor jou, Ik heb je bij me nodig, laten we samen gaan. Ik ben verliefd, je maakt me gek, Kom op jongen, zeg niet misschien. Het is aan jou, luister naar je hart, Ik heb je nodig bij mij laten we samen zijn.