Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dbois of mental block Songtekst: tempo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dbois of mental block - tempo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tempo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dbois of mental block! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dbois of mental block en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tempo .

Origineel

Its dangerous, dangerous, dangerous beats Yeah, uh huh .. Dbois Yeah, uh huh I can do it fast or do it slow, Tell me baby whats your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Tell me baby this is your show, your show, your show, your show, your show Uh huh Shawty you look good, so fine I bet you tired cuz you runnin round in my mind. Im your dealer baby, I give you what you want And you can be my j Ill never cut you off. Ill keep it hard not soft and keep you gettin off And if the beach is clean Ill take it down south Im not afraid to travel, I like to swim deep You can call me jaws all tongue and no teeth Cuz Im the man you need to keep you satisfied Even when Im asleep you can hop on for a ride Cuz Im a thoroughbred and I can hold a load And I can keep on runnin until your heart explodes. I can do it fast or do it slow, Tell me baby whats your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Tell me baby this is your show, your show, your show, your show, your show I can do it fast or do it slow, Tell me baby whats your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Baby what you like Im on pitch control You tell me how you want it baby Imma put it on Plus 1, plus 2, plus 3, plus 4 cuz it aint over Push these spreads down move all these pillows Cuz Imma have my very own thrilla in manila Im ever ready, call me Duracell Imma beat it up like the energizer bunny Yeah, shawty, yeah And after that slow it down where you goin baby this just the first round Lay your head back let me show you something This is what I do when Im done talkin Hummmmmmmmmm I can do it fast or do it slow, Tell me baby whats your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Tell me baby this is your show, your show, your show, your show, your show I can do it fast or do it slow, Tell me baby whats your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo

 

Vertaling

Het is gevaarlijk, gevaarlijk, gevaarlijke beats Yeah, uh huh .. Dbois Yeah, uh huh Ik kan het snel of langzaam doen, Tell me baby what your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo Ik kan het snel of langzaam doen, Tell me baby this is your show, your show, your show, your show Uh huh Shawty je ziet er goed uit, zo goed Ik wed dat je moe bent omdat je in mijn gedachten rond rent. Ik ben je dealer baby, ik geef je wat je wilt And you can be my j Ill never cut you off. Ill keep it hard not soft and keep you gettin off And if the beach is clean I take it down south Ik ben niet bang om te reizen, Ik hou van diep zwemmen Je mag me kaak noemen, alleen tong en geen tanden. Want ik ben de man die je nodig hebt om je tevreden te houden. Zelfs als ik slaap kun je me bespringen voor een ritje Want ik ben een volbloed en ik kan een lading houden En ik kan blijven rennen tot je hart explodeert. Ik kan het snel of langzaam doen, Tell me baby what your tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Zeg me baby dit is jouw show, jouw show, jouw show, jouw show, jouw show I can do it fast or do it slow, Zeg me baby wat is jouw tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Baby what you like Im on pitch control You tell me how you want it baby Imma put it on Plus 1, plus 2, plus 3, plus 4 cuz it aint over Duw deze spreads naar beneden beweeg al deze kussens Cuz Imma have my very own thrilla in Manila Ik ben altijd klaar, noem me Duracell Ik ga het verslaan als de energizer bunny Yeah, shawty, yeah And after that slow it down waar ga je heen baby dit is pas de eerste ronde Leg je hoofd achterover en laat me je iets laten zien Dit is wat ik doe als ik klaar ben met praten Hummmmmmmmmm I can do it fast or do it slow, Vertel me baby wat is je tempo, tempo, tempo, tempo, tempo I can do it fast or do it slow, Zeg me baby dit is jouw show, jouw show, jouw show, jouw show, jouw show I can do it fast or do it slow, Vertel me baby wat is je tempo, tempo, tempo, tempo