Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dc talk Songtekst: 40 live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dc talk - 40 live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 40 live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dc talk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dc talk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 40 live .

Origineel

I waited patiently for the Lord He inclined and heard my cry He brought me up out of my pit Out of the miry clay And I will sing, sing a new song I will sing, sing a new song, yeah How long to sing this song? How long to sing this song? How long, how long, how long How long to sing this song? Yeah, yeah, oh yeah He placed my feet upon is rock And made my footsteps so firm Many could see Many could see and fear Now, I will sing, sing a new song And I will sing, sing a new song How long? Hey listen How long to sing this song? How long to sing this song? How long, how long, how long How long to sing this song? Yeah, yeah, oh yeah

 

Vertaling

Ik wachtte geduldig op de Heer Hij neigde en hoorde mijn kreet Hij heeft me uit mijn put gehaald Uit de modderige klei En ik zal zingen, een nieuw lied zingen Ik zal zingen, een nieuw lied zingen, ja Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Hoe lang, hoe lang, hoe lang Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Ja, ja, oh ja Hij plaatste mijn voeten op zijn rots En maakte mijn voetstappen zo stevig Velen konden zien Velen konden zien en bang zijn Nu zal ik zingen, een nieuw lied zingen En ik zal zingen, een nieuw lied zingen Hoe lang? he, luister Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Hoe lang, hoe lang, hoe lang Hoe lang duurt het om dit lied te zingen? Ja, ja, oh ja