Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dc talk Songtekst: consume me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dc talk - consume me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van consume me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dc talk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dc talk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals consume me .

Origineel

[Oh, shah dah dah dah dah dah dah dah dah dah] [Nah nah, nah, nah nah, nah] [Shah dah dop dop dop dee dah] [Nah nah, nah, nah nah, nah] Lovely traces I can sense You in everything The way that You move me Takes me far away I seek no escape I'm dreaming through Your eyes I am wandering through Your mind I'm overtaken by the way that You deliver me I'm transcended There's no place I'd rather be Than here in Heaven Without You I'm iplete It's hopeless You consume me, You consume me Like a burning flame running through my veins You consume me moving through me Anytime, anyplace You invade my space You consume me, You consume me Wholly devoted I immerse myself in You Baptize me in Your love Cause drowning in the thought of You Floods my soul I'm taken by the things You do God, You know It doesn't matter what I lose I'm Yours You consume me, You consume me Like a burning flame running through my veins You consume me moving through me Anytime, anyplace You invade my space You consume me, You consume me I am in Your hands Under Yourmand Like a puppet on a string [Lord you know] I am willing to Put my faith in You So before the world I sing Consume me You consume me, You consume me Burning flame, through my veins You consume me moving through me Anytime, anyplace You invade my space You consume me (oh, you know that I surrender) I am consumed, I'm consumed with You There's no other way I can fly It's You and I, You and I There's no other way I can fly It's You and I, You and I

 

Vertaling

[Oh, shah dah dah dah dah dah dah dah dah dah] [Nah nah, nah, nah nah, nah] [Shah dah dop dop dop dee dah] [Nah nah, nah, nah nah, nah] Mooie sporen Ik kan je in alles voelen De manier waarop je me beweegt Brengt me ver weg Ik zoek geen ontsnapping Ik droom door je ogen Ik dwaal door Uw geest Ik ben ingehaald door de manier waarop U mij verlost Ik ben overstegen Ik zou nergens liever zijn Dan hier in de hemel Zonder jou ben ik iplete Het is hopeloos Je consumeert me, je consumeert me Als een brandende vlam die door mijn aderen stroomt Je verbruikt me terwijl ik door me heen beweeg Altijd en overal Je valt mijn ruimte binnen Je consumeert me, je consumeert me Geheel toegewijd Ik dompel mezelf onder in U Doop me in Uw liefde Oorzaak verdrinking in de gedachte aan jou Overstroomt mijn ziel Ik ben onder de indruk van de dingen die je doet God, weet je Het maakt niet uit wat ik verlies Ik ben van jou Je consumeert me, je consumeert me Als een brandende vlam die door mijn aderen stroomt Je verbruikt me terwijl ik door me heen beweeg Altijd en overal Je valt mijn ruimte binnen Je consumeert me, je consumeert me Ik ben in jouw handen Onder Yourmand Als een pop aan een touwtje [Heer weet je] Ik ben bereid om Stel mijn vertrouwen in u Dus voor de wereld zing ik Consumeer me Je consumeert me, je consumeert me Brandende vlam, door mijn aderen Je verbruikt me terwijl ik door me heen beweeg Altijd en overal Je valt mijn ruimte binnen Je consumeert me (oh, je weet dat ik me overgeef) Ik ben verteerd, ik ben verteerd door jou Ik kan niet anders vliegen Jij en ik, jij en ik Ik kan niet anders vliegen Jij en ik, jij en ik