Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dc talk Songtekst: gospel clip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dc talk - gospel clip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gospel clip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dc talk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dc talk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gospel clip .

Origineel

The world can't do me no harm [do me no harm] Time's I've been wounded [uh huh] My battle scars do show [well, well, well] I'm going through the storm I'm blind in rain, I'm goin' on in jesus' name Lord, I got victory [hallelujah] Over the enemy [glory, glory] And the world, it can't do me no harm [do me no harm]

 

Vertaling

De wereld kan me geen kwaad doen [doe me geen kwaad] Tijd is dat ik gewond ben [uh huh] Mijn strijdlittekens laten zien [wel, wel, wel] Ik ga door de storm Ik ben blind in de regen, ik ga door in de naam van Jezus Heer, ik heb de overwinning behaald [hallelujah] Over de vijand [glorie, glorie] En de wereld kan me geen kwaad doen [doe me geen kwaad]