Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dc talk Songtekst: lean on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dc talk - lean on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lean on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dc talk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dc talk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lean on me .

Origineel

[Oldie but a goodie] [1, 2, 3, funky] [True MC, True MC] [Everybody listens to the True MC] True MC, no slack on the track Here to tell the people that love's what we lack In this family we gotta love like Christ So precise in your life so take this advice Brother to brother we need to learn to love each other So lean on me when you're in trouble I cast my cares on Christ 'cause He cares for me So when you need a shoulder to cry on, just lean [Props to my man speedy, 1, 2, 3] Lean on me, when you're not strong And I'll be your friend, I'll help you carry on For it won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on Sometimes in our lives We all have pain, we all have sorrows But, if we are wise We know that there's always tomorrow Lean on me, when you're not strong And I'll be your friend, I'll help you carry on For it won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on Please, swallow your pride If I have things that you need to borrow For, no one can fill those of your needs If you won't let them show Lean on me, when you're not strong And I'll be your friend, I'll help you carry on For it won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on You just call on your brother when you need a hand We all need somebody to lean on I just might have some problems that you'd understand We all need somebody to lean on Lean on me, when you're not strong And I'll be your friend, I'll help you carry on For it won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on Make it funky, make it funky Make it funky, make it funky Make it funky, make it funky Cause I'm housin' this joint Like a brother with an attitude Andin' straight so you best give me latitude Leanin' on my boys from the word get go And bein' there for them cause the Lord said so Many of us just don't know what to do Well take it here and now from the boy named true Don't dog a brother out when he stumbles and falls Just be there to lean on y'all Call me, call me, just call me, Call me, call me, just call me, lean on me Don't you know that I'll be there, you can lean on me Don't you know that I'll be there, you can lean on me Don't you know that I'll be there, you can lean on me

 

Vertaling

[Oldie maar een goodie] [1, 2, 3, funky] [True MC, True MC] [Iedereen luistert naar de True MC] Echte MC, geen speling op de baan Hier om de mensen te vertellen dat liefde is wat we missen In deze familie moeten we liefhebben zoals Christus Zo nauwkeurig in je leven dus neem dit advies Broer op broer, we moeten leren van elkaar te houden Dus steun me als je in de problemen zit Ik werp mijn zorgen op Christus omdat Hij om me geeft Dus als je een schouder nodig hebt om op te huilen, leun dan gewoon [Rekwisieten voor mijn man snel, 1, 2, 3] Leun op me, als je niet sterk bent En ik zal je vriend zijn, ik zal je helpen door te gaan Want het duurt niet lang tot Ik heb iemand nodig om op te leunen Soms in ons leven We hebben allemaal pijn, we hebben allemaal verdriet Maar als we wijs zijn We weten dat er altijd morgen is Leun op me, als je niet sterk bent En ik zal je vriend zijn, ik zal je helpen door te gaan Want het duurt niet lang tot Ik heb iemand nodig om op te leunen Slik alstublieft uw trots in Als ik dingen heb die je moet lenen Niemand kan aan uw wensen voldoen Als je ze niet laat zien Leun op me, als je niet sterk bent En ik zal je vriend zijn, ik zal je helpen door te gaan Want het duurt niet lang tot Ik heb iemand nodig om op te leunen Je roept gewoon je broer op als je hulp nodig hebt We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Ik heb misschien wat problemen die je zou begrijpen We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Leun op me, als je niet sterk bent En ik zal je vriend zijn, ik zal je helpen door te gaan Want het duurt niet lang tot Ik heb iemand nodig om op te leunen Maak het funky, maak het funky Maak het funky, maak het funky Maak het funky, maak het funky Omdat ik deze joint huisvest Als een broer met een houding Andin 'straight, zodat je me de ruimte geeft Leun op mijn jongens vanaf het begin En wees er voor hen, want de Heer zei het Velen van ons weten gewoon niet wat ze moeten doen Neem het hier en nu van de jongen met de naam true Geef een broeder geen achtervolging als hij struikelt en valt Wees er gewoon om op jullie te leunen Bel me, bel me, bel me gewoon, Bel me, bel me, bel me gewoon, steun me Weet je niet dat ik er zal zijn, dan kun je op me steunen Weet je niet dat ik er zal zijn, dan kun je op me steunen Weet je niet dat ik er zal zijn, dan kun je op me steunen