Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: de kast Songtekst: risico

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: de kast - risico ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van risico? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van de kast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van de kast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals risico .

Origineel

Het komt langzaam met vallen en opstaan Een stap terug en twee vooruit Heeft dit zin voor mij om zo door te gaan Er gebeurt te weinig, ik modder maar door Het is nu of nooit Ik wil meer in mijn leven Ik sta voor de keus Chorus: Risico, risico, ik klim op de ladder Risico, risico, of ik raak in de goot Risico, risico, wordt dit mijn redding Of raak ik van de wal in de sloot Ik leef in een cirkel en als ik nu niets doe Dan val ik weer terug, in een oneindig patroon Ik waag de sprong en met een beetje geluk Kom ik dichter bij mijn doel Het is nu of nooit Ik wil meer in mijn leven Ik sta voor de keus Chorus Ik doe het nu, ik hoop, ik gok dat ik het kan Ik doe het nu, ik klim hoger dan de vogels in de lucht Chorus (2x) Risico, risico, risico Of raak ik van de wal in de sloot

 

Vertaling

Het komt langzaam met vallen en opstaan Een stap terug en twee vooruit Heeft dit zin voor mij om zo door te gaan Er gebeurt te weinig, ik modder maar door Het is nu of nooit Ik wil meer in mijn leven Ik sta voor de keus Chorus: Risico, risico, ik klim op de ladder Risico, risico, of ik raak in de goot Risico, risico, wordt dit mijn redding Of raak ik van de wal in de sloot Ik leef in een cirkel en als ik nu niets doe Dan val ik weer terug, in een oneindig patroon Ik waag de sprong en met een beetje geluk Kom ik dichter bij mijn doel Het is nu of nooit Ik wil meer in mijn leven Ik sta voor de keus Chorus Ik doe het nu, ik hoop, ik gok dat ik het kan Ik doe het nu, ik klim hoger dan de vogels in de lucht Chorus (2x) Risico, risico, risico Of raak ik van de wal in de sloot