Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: de kast Songtekst: wie heeft gelijk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: de kast - wie heeft gelijk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wie heeft gelijk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van de kast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van de kast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wie heeft gelijk .

Origineel

Ik rijd meestal rechts van de weg Want anders gaat het verkeerd Ik lees een zin van links naar rechts Want dat heb ik zo geleerd Ik houd m'n mond dicht als ik eet Want anders maak ik geluid Ik was m'n haar twee keer per week Want anders ziet het er Dan ziet het er niet uit Maar waarom rijden ze in Engeland dan net niet zoals wij En waarom leest men in Egypte de krant niet zoals wij Waarom is boeren nou in China een teken van fatsoen Die gekke haren in Jamaica waarom zouden ze Zouden ze dat doen refr.: Wie heeft gelijk, wie heeft de waarheid ooit gezien Wie heeft gelijk Wie heeft gelijk, wie heeft de waarheid ooit gezien Wie heeft gelijk Wie kan er beter leiding geven: een dame of een heer Moeten we minder investeren of moeten we juist meer Moet ik de horoscoop geloven of is dat maar een spel Komt alle zegen echt van boven we zien het wel We zien het later wel Waarom zijn vrouwen vaak Minister van Verkeer en Waterstaat Waarom ging Fokker op de fles Werd er misschien teveel gepraat Waarom zijn al mijn toekomstdromen zo anders uitgepakt Moet ik het zoeken in religie of worden we Worden we verlokt refr. Ik zoek een kleur die me past En daaraan hou ik me maar vast Wie heeft gelijk, wie heeft gelijk refr.(2x)

 

Vertaling

Ik rijd meestal rechts van de weg Want anders gaat het verkeerd Ik lees een zin van links naar rechts Want dat heb ik zo geleerd Ik houd m'n mond dicht als ik eet Want anders maak ik geluid Ik was m'n haar twee keer per week Want anders ziet het er Dan ziet het er niet uit Maar waarom rijden ze in Engeland dan net niet zoals wij En waarom leest men in Egypte de krant niet zoals wij Waarom is boeren nou in China een teken van fatsoen Die gekke haren in Jamaica waarom zouden ze Zouden ze dat doen refr.: Wie heeft gelijk, wie heeft de waarheid ooit gezien Wie heeft gelijk Wie heeft gelijk, wie heeft de waarheid ooit gezien Wie heeft gelijk Wie kan er beter leiding geven: een dame of een heer Moeten we minder investeren of moeten we juist meer Moet ik de horoscoop geloven of is dat maar een spel Komt alle zegen echt van boven we zien het wel We zien het later wel Waarom zijn vrouwen vaak Minister van Verkeer en Waterstaat Waarom ging Fokker op de fles Werd er misschien teveel gepraat Waarom zijn al mijn toekomstdromen zo anders uitgepakt Moet ik het zoeken in religie of worden we Worden we verlokt refr. Ik zoek een kleur die me past En daaraan hou ik me maar vast Wie heeft gelijk, wie heeft gelijk refr.(2x)