Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: de vision Songtekst: new drug

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: de vision - new drug ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new drug? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van de vision! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van de vision en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new drug .

Origineel

I lost my sight when I got stun I never bleeded so Do I slide into vice Till I'm gone? You're like a dive into the wild Like poems Holding me as gentle As a new born child at night Then sorrow breaks The silent spell My mind is clearing up And takes me back Into my shell Back to hell I hope you Won't see me through Like I do I can't get You out of my mind I see still I'm blind I hope you Won't see me through Like I do I can't get Me out of this hug Just be my new drug

 

Vertaling

Ik verloor mijn zicht toen ik verdoofd werd. Ik heb nooit zo gebloed Glijd ik in een bankschroef Tot ik weg ben? Je bent als een duik in de wildernis Als gedichten Hou me zo zacht vast Als een pasgeboren kind in de nacht Dan breekt verdriet De stille betovering Mijn geest klaart op En neemt me mee terug In mijn schulp Terug naar de hel Ik hoop dat je Me niet doorziet Zoals ik Ik kan je niet jou niet uit mijn hoofd krijgen Ik zie nog steeds dat ik blind ben Ik hoop dat je me niet doorziet zoals ik Ik krijg Me out of this hug Wees gewoon mijn nieuwe drug