Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deacon blue Songtekst: all i want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deacon blue - all i want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deacon blue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deacon blue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i want .

Origineel

A cautious smile under the western sky Would curl upwards like the wild sea A special friend knowing all the ways of love Would talk his way back inside a tiny second Don't promise good intention One in a thousand (maybe even me) Don't know there are clouds in the sky Sooner or later everyone will say the same thing Baby, you already know That all I want is to be with you Call me over sooner Call me right now I'm standing underneath the blackest rolling sky I don't know my way forward I'm dizzy with the wind Turning like a compass never true only spinning All I want is to be with you In the sad and lonely pines Where no midday sun ever shines As the clouds all float into thin air Underneath the blackest sky somewhere I hear the soul of man never dies I hear that special will survive Keeping time over the rolling roads Staying with me as my thoughts all go Chasing away in the green fields Where every breath gives up and yields To all I want

 

Vertaling

Een voorzichtige glimlach onder de westelijke hemel Zou omhoog krullen als de wilde zee Een speciale vriend die alle wegen van de liefde kent Zou zijn weg terug praten in een kleine seconde Beloof geen goede intentie Een op de duizend (misschien zelfs ik) Weet niet dat er wolken in de lucht zijn Vroeg of laat zal iedereen hetzelfde zeggen Schatje, je weet al Dat alles wat ik wil is bij jou zijn Bel me eerder Bel me nu meteen Ik sta onder de zwartste glooiende hemel Ik weet de weg niet Ik ben duizelig van de wind Turning like a compass never true only spinning Alles wat ik wil is bij jou zijn In de droevige en eenzame pijnbomen Waar geen middagzon ooit schijnt Als de wolken allemaal de lucht in drijven Onder de zwartste hemel ergens Ik hoor dat de ziel van de mens nooit sterft Ik hoor dat speciaal zal overleven De tijd bijhoudend over de glooiende wegen Bij mij blijven als mijn gedachten allemaal gaan Wegjagend in de groene velden Waar elke ademhaling opgeeft en zwicht Aan alles wat ik wil